Jag startade företaget 2010 och sedan dess har det hänt mycket. Jag har vidareutbildat mig, sagt upp mig från mitt andra jobb för att jobba heltid med företaget och lyckats bli en av de mest anlitade tränarna i sverige. Men framförallt så har jag träffat, konsulterat och tränat en jäkla massa ekipage och fått vara en del i deras utveckling under alla dessa år och det har varit väldigt roligt !

Idag har jag ca 28-38 lektionstimmar/ vecka i snitt och undervisar omkring 50-75 ekipage varje vecka. Jag jobbar några kvällar varje vecka på två olika ridskolor, har fasta träningstillfällen runtom i Västra Götaland, Clinics över hela Sverige & Norge och finns tid över åker jag gärna på hembesök och har lektioner. Jag kan också tex. även hjälpa till med att räkna foderstater, prova ut utrustning, bygga en plan för din ridning med mål för säsongen, lastträning, hanteringsproblem etc.

Du är alltid välkommen att höra av dig till mig om vad du behöver hjälp med, om jag själv inte kan hjälpa dig så kan jag oftast tipsa dig om någon annan som är bättre på det området.